Projektstyring

Projektstyring – et værdifuldt modul, der giver alle involverede et langt bedre overblik

For de sags- og projektansvarlige kan det være vanskeligt at skabe sig et overblik over et projekt, når der er tale om styring af materiel og mandskab samt køb af materialer.

Derudover kan det være en udfordring at fastholde overblik over omkostninger og indtægter, der er i forhold til sagens budget. Er der ikke styr over hvilke indtægter og udgifter, der er i løbet af et projekt, kan det betyde, at budgettet ikke overholdes og i yderste konsekvens, at projektet ikke gennemføres.

Projektstyringsmodul fra EDH Technology

Med projektstyringsmodul fra EDH Technology får man ikke blot overblik over sager / projekter, man får også mulighed for at trække data fra andre systemer, uden at skulle lave forkromede integrationer. Out of the box kan man eksempelvis trække data fra ERP eller CRM system hurtigt og effektivt via IML (Intelligent Metadata Layer)

Det kan derfor vise sig at være meget værdifuldt at investere i værktøjer, der optimerer arbejdsgangene og som giver overblik hos både de sagsansvarlige og hos de administrative medarbejdere på kontoret.

Ved at have et centralt system til projektstyring undgås tidskrævende arbejdsgange i administrationen ved fx registrering af timer, maskiner og materialer og få fuld udnyttelse af virksomhedens ressourcer.

Karsten Christian Andersen

Karsten Christian Andersen

Projektchef

kca@edh-tech.dk

Torben Schmidt Kristensen

Torben Schmidt Kristensen

Salgs- & markedschef

Tlf. 2762 4100
tsk@edh-tech.dk

 

Har I brug for rådgivning og information om, hvordan jeres virksomhed kan spare tid på dokumenthåndtering. Kontakt os her eller ring på 7020 0760