Adding value to technology – det er kernen i vores virksomhed og i alle vores projekter!

Vores løsninger skal skabe værdi for vores kunder

EDH Technology rådgiver og sælger standard software-løsninger inden for faktura- og dokumenthåndteringsløsninger, som er med til at optimere og effektiviserer forretningsprocesser i forskellige brancher og størrelser af virksomheder.

Information, vidensdeling, sikkerhed og brugervenlighed omkring data, dokumenter, er vitale dele i alle vores løsninger og projekter. Det handler oftest om menneskelige vaner i arbejdsgange og processer, og her er det vores fornemste opgave, at vores kunder står tilbage med arbejdsgange, som er digitaliserede og brugervenlige for alle og som giver værdi til virksomheden.

Vores konsulenter har mange års erfaring og er specialister i at identificere de områder, hvor vores løsninger kan gøre en forskel og være med til at effektivisere arbejdsgange i virksomheden.

Supportafdelingen er en integreret del i EDH Technology, og fokus er at supportere vores kunder hurtigt og effektivt samt altid at have de relevante ressourcer.

Vi skal være nemme at få kontakt til, og vi vil altid gøre vores yderste, for at have driftssikre og effektive løsninger hos vores kunder.

 

EDH Technology er certificeret partner med M-Files og Ediva, og vi varetager salg, implementering og support i Danmark af disse løsninger.

 

Har I brug for rådgivning og information om, hvordan jeres virksomhed kan spare tid på dokumenthåndtering. Kontakt os her eller ring på 7020 0760