Adding value to technology – det er kernen i vores virksomhed og i alle vores projekter!

Vores konsulenter og specialister bidrager gennem effektive løsninger til optimering af virksomhedens forretningsprocesser.

EDH Technologys primære aktivitet er rådgivning om forretningsoptimering baseret på standard software-løsninger inden for faktura- og dokumenthåndteringsløsninger, som vi udvikler og implementerer til en række forskellige brancher og størrelser af virksomheder.

Information, vidensdeling, sikkerhed og brugervenlighed omkring data, dokumenter og løsningen, er vitale dele i alle vores løsninger og projekter. Det handler oftest om menneskelige vaner i arbejdsgange og processer, og her er det vores fornemste opgave, at vores kunder står tilbage med arbejdsgange, som er digitaliserede og brugervenlige for alle i virksomheden.

EDH Technology er etableret og ejet af Karsten Christian Andersen og Torben Schmidt Kristensen, som i dag også udgør ledelsen i virksomheden.

EDH Technology er placeret med kontor i Herning og Esbjerg.

Karsten Christian Andersen

Karsten Christian Andersen

Projektchef

kca@edh-tech.dk

Torben Schmidt Kristensen

Torben Schmidt Kristensen

Salgs & markedschef

Tlf. 2762 4100
tsk@edh-tech.dk

 

Vil du have 30 minutters gratis rådgivning om, hvordan DIN virksomhed kan spare tid og penge inden for dokumenthåndtering ? Så kontakt os her eller ring på 7020 0760