Mobile

EDH Mobile APP – effektivt værktøj til simple og krævende opgaver

De mobile enheder fylder meget i menneskers hverdag, også ude i virksomhederne. Dog er der ofte et uforløst potentiale i brugen af mobile enheder blandt medarbejdere i virksomheder, da processer og arbejdsgange vanligt gøres fra pc / desktop.

Via EDH mobile APP kan disse processer og arbejdsgange hurtigt implementeres og erstatte manuelle arbejdsgange og trivielt tastearbejde samt minimere fejl i processen. Nedenfor kan du læse mere om nogle af de mobile løsninger vi har, men vigtigt at nævne er muligheden for at specialtilpasse arbejdsgange og processer – de er som standard tilstede i EDH Mobile APP.

Digital signatur på farten

Behovet for at kunne reagere hurtigt og effektivt er vigtigt i en travl hverdag og vores mobile løsning for digital signatur, gør det muligt at håndtere opgaver, som kræver underskrift eller godkendelse hurtigt og på farten. Via smartphone eller tablet kan man underskrive dokumenter elektronisk med sin personlige signatur i EDH Mobile APP. Der opsættes oftest automatiske regler for validering og godkendelse af underskrevne dokumenter og hvilke personer, som herefter evt. skal adviseres om status. Muligheden for automatisk tilknytning af signatur/underskrift til et projekt eller opgave er også en mulighed.

Tidsregistrering

Mange virksomheder benytter sig i dag af registrering af tid – det kan være medarbejders tid eller arbejdsopgaver, som herefter skal viderebehandles i økonomisystem (ERP) eller andet system. Fordelene er mange ved tidsregistrering fra mobile enheder: hurtig respons, minimering af fejltastninger, ensartethed m.m.

Se her hvor nemt en timeseddel kan udfyldes:
Vi udfylder i dette eksempel en foruddefineret skabelon for timeseddel, hvor disse metadata udfyldes af brugeren Medarbejder, Fra (tidspunkt), Til (tidspunkt), Mulighed for yderlig beskrivelse
nemt og hurtigt!

Kvalitetssikring

Med kvalitetssikring får du mere sikkerhed og kvalitet i dit arbejde, samtidig med at dokumentationen er på plads. Med kvalitetssikring kan medarbejdere få adgang til projekter og let tilknytte billeder og andet dokumentation til et projekt. Herefter kan medarbejdere og ansvarlige se dokumenter, billeder og anden dokumentation tilknyttet på de enkelte projekter. Herudover kan man også selv oprette nye skabeloner eller skemaer til anvendelse i enhver proces.

Se eksempelvis her, hvor overskueligt et overblik, man får over et projekt og dets indhold.

Adgang til alle informationer med EDH mobile

At kunne finde dokumenter eller informationer på farten er i dag i mange virksomheder en naturlighed. Med EDH mobile får du alle mulighederne, og du har som bruger mulighed for at lave dine helt egne søgninger, som kan gemmes og bruges igen og igen. Alt i EDH mobile er naturligvis styret af rettigheder, således at der ikke vises informationer, som brugeren ikke skal have adgang til, eller personfølsomme data.

Se her hvor hurtigt og nemt man kan finde sine informationer enten via indtastning af metadata eller via den meget effektive søgefunktion.

Her søges på præsentation, og med det samme vises søgeresultat – i dette tilfæde EDH Præsentation.pdf
og viewer kan så vise den visuelle PDF.

 

Har I brug for rådgivning og information om, hvordan jeres virksomhed kan spare tid på dokumenthåndtering. Kontakt os her eller ring på 7020 0760