– og kravene om dokumentation og regler stiger også!

Læs mere om hvordan en tømrervirksomhed inden for bygge- og anlægsbranchen holder styr på virksomhedens sager, hvor alt dokumentation og information relateret til sager er tilknyttet.

 

Der er mange fordele ved M-Files dokumenthåndtering:

• Find dokumenter og information med det samme
Det er også muligt at søge i andre systemer fra M-Files eks. fællesdrev eller delte mapper og ERP systemer.

• Sager / projekter
Tilknyt dokumentation og information direkte på en sag eller projekt (tilbud, mailkorrespondence, tegninger, kalkulationer m.fl.)

• Integrationer til mange systemer som standard
Adgang fra PC – Web – Mobil

• Nem kvalitetsstyring (KS)
Tilknyt fotos direkte på sag eller projekt

 

”53% af virksomheder er nødt til at bruge minimum 3 forretningssystemer til at holde styr på data”

M-Files supporter alle virksomhedsprocesser i ét system!

 

KUNDECASE:
Martin Ahle fra Klittens Tømrer udtaler om oplevelsen af M-Files:

Vi er en traditionel tømrervirksomhed, som hver dag arbejder meget med tegninger og tilbudsgivning til kunder. Historisk set har vi arkiveret vores korrespondance og dokumenter lokalt, som gør det svært og uoverskueligt for kollegaer at finde en andens dokumentation og korrespondance. Derfor gjorde vi alvor af vores overvejelser om at få styr på dokumenter og information i virksomheden og har været igennem en proces med at finde det bedst egnede dokumenthåndteringssystem til vores virksomhed.

Det første vi gjorde var at lave en kravsspecifikation og sendte den til 5 leverandører af dokumenthåndteringssoftware heriblandt også vores egen ERP leverandør, da det umiddelbart gav god mening at få det integreret i ERP systemet, mente vi ! Vi fandt hurtigt ud af, at det gjorde det nødvendigvis ikke og vi fandt også hurtigt ud af, at det faktisk kun var 2 leverandører der kunne imødekomme vores kravspecifikation.

Valget faldt til sidst på EDH Technologys løsning M-Files, da det var den som var den mest fleksible løsning og havde de fleste integrationer som standard i deres løsning og vi kunne her også få integreret til vores ERP fra EG, så stamdata på kunder automatisk kunne komme frem i M-Files! Processen med implementering har været ganske fornuftig og der er der også kommet flere ønsker frem i denne proces bl.a. kvalitetsstyring af projekter onsite på pladserne, vi tager billeder af opgaven med vores mobil og herefter overføres det på projektet, så andre kan se dokumentationen. Det har naturligvis gjort at vi idag står med et system, hvor vi arkiverer alt via et sagsnr og kan genfinde dokumentation og information på få sekunder, uanset om vi sidder ved vores pc eller står ude på en plads og kan finde det via vores mobil eller tablet. Vi har ikke et papirløst kontor, men vi er et stort skridt i den rigtige retning og har med løsningen også fremtidssikret vores virksomhed på dette område, udtaler Martin Ahle.

 

Køb inden den 20/12-2018 og modtag et Dewalt slagboremaskinesæt

Kampagnepris kører til 20/12-2018, herefter kr. 249,- pr. medarbejder. Kampagnepris er ved min. 5 licenser. Oprettelse kr. 9.995,-. Licenser faktureres helårligt. Alle priser er ex. moms.

Se også indlægget som brochure her

 

Har I brug for rådgivning og information om, hvordan jeres virksomhed kan spare tid på dokumenthåndtering. Kontakt os her eller ring på 7020 0760