Elektronisk dokumenthåndtering

Opnå tidsbesparende elektronisk dokumenthåndtering med M-Files

Det perfekte webbaserede elektroniske dokumenthåndteringssystem, der tillader organisationer at automatisere forretningsprocesser. Det reducerer tid, omkostninger og øger effektiviteten via elektronisk dokumenthåndtering, content management og workflow løsninger.

Vores system arkiverer og organiserer enhver form for dokument, herunder elektroniske dokumenter/filer og e-mails, i ét fælles elektronisk dokument pool. Disse dokumenter er så tilgængelige hurtigt og nemt, når som helst og hvor som helst, det er effektivitet, når det er bedst.

Systemet er et Windows-baseret Client Server applikation, som kan tilgås med en desktop Windows-klienten eller via en browser ved hjælp af Web Client. Læs mere her.

ThyssenKrupp Elevator sparer over $1.5 millioner ved at implementere M-Files elektronisk dokumenthåndtering

Elektronisk dokumenthåndtering håndterer bl.a. digitalisering af dokumenter, automatisere processer og godkendelsesflows samt tracking.

Her kan du få mere information om markedets første dokumenthåndterings-løsning (ECM), der samler og håndterer information mere intelligent. Her får man også information omkring de risici, der er ved at fortsætte med den traditionelle mapper/folder struktur.

Anerkendt af førende analytikere

Gennem årene er vores succeser inden for Enterprise Content Management (ECM) blevet anerkendt med talrige priser. Her er nogle af vores seneste anerkendelser og udnævnelser:

Elektronisk dokumenthåndtering – alle brancher og størrelser

Fra store internationale koncerner til små lokale virksomheder – her er nogle kunder, der håndterer deres dokumenter, data og information med M-Files.

M-Files forbedrer interne arbejdsgange for FN’s Miljøprogram

“Det særlige er, at man med M-Files opnår et papirløst kontor på en meget enkel måde, hvilket gør det nemt at få gavn af løsningen allerede fra begyndelsen, hvor folk bare søger efter filer digitalt. Når organisationen er klar, har M-Files også dybden til at udnytte informationsteknologi til forbedring af fx arbejdsgange og arkivering på mere sofistikerede måder.”.

Osmany Pereira Gonzales
Manager Joint Services, UNEP

Jeg vil gerne have mere information og se en demo af dokumenthåndtering. Udfyld venligst nedstående kontaktformular og du vil blive kontaktet.