Løsninger

EDH Technology leverer faktura- & dokumenthåndteringsløsninger og rådgivning til virksomheder, som er med til at styrke processer og arbejdsgange samt konkurrenceevnen i virksomheder.

Brugervenlighed og fleksibilitet er en del af dna for vores dokumenthåndteringsløsninger. Nem adgang til informationer, dokumenter uanset hvor du er og hvilken device, du anvender.

Spar tid på håndtering af kreditorfakturaer og indkøbsordre med vores brugervenlige løsninger, hvor du kan spare helt op til 80% af tiden på håndteringen.

Effektiviser dokumenthåndteringen i virksomheden med vores løsninger til Projektstyring, Kontraktstyring eller generel dokumenthåndtering, hvor også mailarkivering indgår – Vil det ikke være rart at kunne arkiverer Ind- & udgående mails direkte fra Outlook eller Gmail og samtidig arkivere mails direkte til et projekt/sag eller en kunde. Dette er blot en af hverdagens “tidsrøver” som kan effektiviseres nemt og hurtigt, da integration i Outlook og Gmail er standard i vores løsninger. 

Se mere om vores løsninger under fakturahåndtering og dokumenthåndtering.

Du er også velkommen til at kontakte os, for at få en demonstration af vores løsninger eller få mere information om hvordan jeres virksomhed kan starte med at effektivisere dokumenthåndteringen.

   

Torben Schmidt Kristensen

Torben Schmidt Kristensen

Salgs- & markedschef

Tlf. 2762 4100
tsk@edh-tech.dk

 

Har I brug for rådgivning og information om, hvordan jeres virksomhed kan spare tid på dokumenthåndtering. Kontakt os her eller ring på 7020 0760